Luxe veranda

Heb je interesse in de aanschaf van een luxe veranda die jouw tuin een eigentijdse uitstraling geeft? Dan is de Verasol Cube veranda dé keuze voor jou! Bij Cube Experience, jouw betrouwbare Verasol dealer, helpen we je graag om jouw droomveranda te creëren. Geniet langer van het buitenleven en ontdek de vele voordelen van de Cube.

Onze luxe veranda heeft een uniek karakter

De Cube veranda is een luxe, kubistische veranda met strakke lijnen en een eigentijdse afwerking. Wat deze veranda echt bijzonder maakt, is het geavanceerde ontwerp met een versterkte goot. Zelfs bij een veranda van zeven meter lengte zijn slechts twee palen nodig voor ondersteuning, waardoor je een ongehinderd uitzicht op je tuin behoudt. Het dak van de Cube is gemaakt van hoogwaardig glas en maakt gebruik van een onzichtbare dakhelling, waardoor natuurlijk licht rijkelijk naar binnen stroomt. Met een scala aan opties kun je jouw exclusieve veranda volledig personaliseren.

Exclusief buitenverblijf

De kenmerken van de Cube

De Cube onderscheidt zich van andere veranda’s door zijn ultramoderne en innovatieve constructie. Deze veranda’s worden vervaardigd van duurzame materialen en bieden de flexibiliteit om te kiezen tussen een veranda die aan je huis wordt bevestigd of een vrijstaande variant. Dit geeft jouw veranda een unieke, stijlvolle uitstraling waarmee je jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt.

Van veranda naar tuinkamer

Wil je het hele jaar door genieten van je luxe veranda? Transformeer je Cube dan in een sfeervolle tuinkamer. Met verschillende soorten voor- en zijwanden met kozijnen, zoals glazen schuifwanden voor veranda’s, kun je het open karakter behouden en tegelijkertijd bescherming bieden tegen wisselende weersomstandigheden. Bij mooi weer schuif je de wanden gewoon open.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Cube Experience is jouw vertrouwde dealer voor de Verasol Cube veranda. Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw luxe veranda zelf te ontwerpen en aan te passen aan jouw wensen. Heb je advies nodig? Onze experts staan klaar om je te helpen. Vul het contactformulier in, bel ons op 055-7200155 of stuur een e-mail naar apeldoorn@tuinmani.nl. Samen maken we jouw droomveranda werkelijkheid.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl