Verasol Cube veranda

Op zoek naar een robuuste en strakke veranda om jouw tuin mee af te maken? Ga dan voor een Verasol Cube veranda! Hiervoor ben je bij Cube Experience aan het goede adres, want wij zijn namelijk dealer van de Verasol Cube. Stel jouw eigen veranda samen en geniet langer van het buitenleven.

Wat is een Verasol Cube veranda?

Een Verasol Cube veranda is een kubistische veranda met strakke vlakken en een moderne afwerking. Door de verstevigde goot heeft zelfs een veranda van zeven meter lang maar twee palen nodig om op te staan. Hierdoor behoudt je vrij uitzicht en kun je optimaal van je tuin genieten. Daarnaast is het dak van glas gemaakt en wordt een onzichtbare dakhelling toegepast, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Dankzij de vele verschillende opties kun je jouw veranda helemaal zelf samenstellen.

De kenmerken van een Cube veranda

Een Cube veranda van Verasol onderscheidt zich van andere veranda’s door de ultramoderne en innovatie constructie. Daarnaast zijn de veranda’s vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en kun je zowel kiezen voor een veranda aan huis als een vrijstaande veranda. Dit geeft de Verasol veranda een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling waarmee je jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt.

Van veranda naar tuinkamer

Het hele jaar door genieten van uw veranda? Tover je Cube veranda dan om tot tuinkamer. Dit kan met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden met kozijnen, zoals met glazen schuifwanden voor veranda. Hierdoor behoudt je toch het open karakter van een veranda, maar ben je beter beschut tegen de verschillende weersinvloeden zoals wind en regen. En is het mooi weer? Dan schuif je de wanden zo open.

Een Verasol Cube veranda van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Verasol Cube veranda’s. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Verasol cube veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl