Verasol Cube veranda

Op zoek naar een robuuste en strakke veranda om jouw tuin mee af te maken? Ga dan voor een Verasol Cube veranda! Hiervoor ben je bij Cube Experience aan het goede adres, want wij zijn namelijk dealer van de Verasol Cube. Stel jouw eigen veranda samen en geniet langer van het buitenleven.

Hoe ziet de Verasol Cube veranda eruit?

De Verasol Cube veranda is een strakke en kubistische constructie met een moderne uitstraling. Dankzij de versterkte goot heeft zelfs een veranda van zeven meter lang slechts twee palen nodig voor ondersteuning. Hierdoor behoud je een vrij uitzicht en kun je volop van je tuin genieten. Bovendien is het dak van glas gemaakt en is er een onzichtbare dakhelling toegepast, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Met tal van opties kun je jouw veranda volledig naar wens samenstellen.

Luxe Cube

De Cube is uniek en stijlvol

Een Verasol Cube veranda is een toonbeeld van moderniteit en innovatie. Met zijn vooruitstrevende ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen, biedt deze veranda een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu kiest voor een veranda die aan je huis grenst of een vrijstaande veranda, de Verasol Cube veranda tilt jouw leefomgeving naar een hoger niveau met zijn elegante uitstraling.

Van veranda naar tuinkamer

Wil je het hele jaar door optimaal genieten van jouw buitenruimte? Laat je Verasol Cube veranda dan evolueren tot een waarlijke tuinkamer. Met diverse opties voor voor- en zijwanden, inclusief elegante glazen schuifwanden, behoud je de open sfeer van je veranda terwijl je tegelijkertijd beschermd bent tegen alle weersomstandigheden, van gure wind tot stortregens. En wanneer de zon weer straalt, schuif je de wanden moeiteloos weer open, waardoor je in een handomdraai weer volop van de buitenlucht kunt genieten.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Heb jij interesse in de aanschaf van een Verasol Cube veranda? Cube Experience is jóuw dealer! Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Heb je behoefte aan advies? Ook dan helpen we je graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of e-mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Verasol cube veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl