Glazen schuifwand veranda

Wil jij graag een glazen schuifwand in je veranda laten plaatsen zodat je nog langer van het buitenleven kunt genieten? Kom dan naar Cube Experience! Bij ons vind je namelijk stijlvolle en moderne veranda’s en tuinkamers waarmee je je leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Met een passende glazen schuifwand in je veranda heb je direct een echte eyecatcher die je nog langer van je tuin laat genieten.

Een glazen schuifwand is een verrijking voor je veranda

Door je veranda volledig af te sluiten met schuifwanden van glas, creƫer je een tuinkamer. Dankzij de glazen schuifwanden ben je goed beschermd tegen de verschillende weersinvloeden zoals wind en regen en bij mooi weer schuif je de schuifwandpanelen juist eenvoudig open. Op deze manier kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar van je tuin genieten. Een veranda met een glazen schuifwand is dus een plek waar binnen en buiten samenkomen.

Het innovatieve design van de Verasol Cube

De Verasol Cube veranda is exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn unieke en stijlvolle design van andere veranda’s en tuinkamers. Dit is te danken aan de innovatieve constructie en de moderne elementen. De brede staanders en de goot van 250 bij 250 mm geven de tuinkamer een robuuste uitstraling. Hierdoor behoud je de natuurlijke lichtinval en het uitzicht op je tuin. Dit komt door het heldere veiligheidsglas in de glazen schuifwanden en het glazen dak van de veranda. En dankzij de verstevigde goot zijn extra palen die je uitzicht belemmeren niet nodig. Je geniet van een overvloed aan licht en behoudt volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Zelf je schuifwand samenstellen

Wanneer je gaat voor een veranda met een glazen schuifwand van Cube Experience, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden betreft kleuren en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Wil je meer weten over het samenstellen van je veranda met glazen wanden? Neem dan snel een kijkje bij de opties en extra’s. Ook niet onbelangrijk: voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij het ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Kies een perfecte schuifwand van glas voor jouw veranda uit

Cube Experience is dealer van de glazen schuifwand veranda’s van Verasol. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Glazen schuifwand veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl