Luxe tuinkamer

Ben je op zoek naar een unieke luxe tuinkamer? Ga dan voor de Verasol Cube tuinkamer! De Verasol Cube Experience is een unieke en stijlvolle tuinkamer waarmee je de uitstraling van jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Het is een echte blikvanger in jouw tuin.

Wat is de Verasol Cube luxe tuinkamer?

Een Cube tuinkamer is een kubistische luxe tuinkamer met strakke vlakken en een moderne afwerking. De tuinkamer bevat een verstevigde goot waardoor zelfs een tuinkamer van zeven meter lang geplaatst kan worden met maar twee staanders. Hierdoor behoud je vrij uitzicht. Daarnaast bevat de Verasol Cube tuinkamer ook glazen schuifwanden, wat jou de mogelijkheid biedt een afgesloten ruimte te creƫren. Op die manier houd je het binnen warm, zodat je ook wanneer het koud is en regent gewoon warm en droog kan blijven genieten van jouw tuin.

Luxe Cube

Waarom een tuinkamer precies is wat je zoekt

Een Cube tuinkamer van Verasol onderscheidt zich van andere tuinkamers door zijn moderne design. Door de extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm krijgt deze tuinkamer een stijlvolle uitstraling. Daarnaast geniet je van een overvloed aan licht door het heldere glasdak en de glazen schuifwanden. Mede door de verstevigde goot kan zelfs een tuinkamer van zeven meter op slechts twee palen staan. Ook is het mogelijk om deze luxe tuinkamer vrijstaand te plaatsen en is het dus niet per se nodig om deze aan huis te plaatsen.

Je hebt de keuze uit een veelvoud aan opties

Wanneer je voor een Verasol Cube gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Zo heb je de keuze uit verschillende moderne kleuren en afmetingen. Ook is het mogelijk om de Cube zowel tegen het huis of aan een stenen schutting te plaatsen als vrijstaand. Daarnaast is het mogelijk om de Cube zonder glazen wand te plaatsen en voor een normale Cube veranda te gaan. Zodra je je keuze gemaakt hebt, komen wij jouw tuinkamer altijd gratis op locatie inmeten. Zo verzekeren wij jou van een luxe tuinkamer die volledig naar wens is en op maat geproduceerd wordt.

Stel zelf jouw Cube samen

Cube Experience is dealer van de Verasol Cube tuinkamers. Bij ons kun je deze exclusieve buitenruimte eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Heb je advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Luxe tuinkamer
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl