Glazen schuifwand

Wil jij graag een Verasol Cube veranda met een glazen schuifwanden zodat je nog langer van het buitenleven kunt genieten? Kom dan naar Cube Experience! Bij ons vindt je namelijk stijlvolle en moderne veranda’s en tuinkamers waarmee je je leefomgeving naar een hoger niveau kunt tillen. Met onze glazen schuifwanden ic.m. met een veranda of overkapping heb je een echte eyecatchter in je tuin die je nog langer van je tuin laat genieten.

Een veranda met een glazen schuifwand is winddicht

Met glazen schuifwanden kan je een veranda of overkapping volledig afsluiten. hiermee creëer je een tuinkamer. Dankzij de glazen schuifwanden ben je goed beschermd tegen de verschillende weersinvloeden zoals wind en regen en bij mooi weer schuif je de glazen schuifwand panelen juist eenvoudig open. Op deze manier kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar van je tuin genieten.

Luxe Cube

De Cube biedt volop voordelen

De glazen schuifwanden voor de Verasol Cube zijn exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn unieke en stijlvolle design van andere glazen schuifwanden. Dit is te danken aan de innovatieve constructie en de moderne elementen. De brede staanders en de goot van 250 bij 250 mm geven de tuinkamer een robuuste uitstraling. Hierdoor behoud je de natuurlijke lichtinval en het uitzicht op je tuin. Dit komt door het heldere veiligheidsglas in de glazen schuifwanden en het glazen dak. En dankzij de verstevigde goot zijn extra palen die je uitzicht belemmeren niet nodig. Hierdoor is er een overvloed aan licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Zelf jouw veranda samenstellen

Wanneer je voor de glazen schuifwanden van Verasol gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak maar ook een aluminium kleur. Meer weten over het samenstellen van je veranda met glazen wanden? Neem dan hier een kijkje. Voordat de door jouw samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Neem contact met ons op

Cube Experience is dealer van de glazen schuifwanden van Verasol. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

aluminium overkapping Verasol
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl