Cube tuinkamer

Wil je het hele jaar door van jouw tuin en het buitenleven genieten. Kies dan voor een tuinkamer.

De naam zegt het al. Een tuinkamer is echt een woonkamer in je tuin. Een fijne, lichte ruimte die je helemaal kan afsluiten, zeker als je voor de robuuste en smaakvolle Cube tuinkamer kiest. Zo beleef jij elk seizoen optimaal. Zie jij jezelf al zitten? Een zomerse avond, nog even genieten in de zon met goed gezelschap en een drankje erbij. Of met de vuurtafel aan in oktober, terwijl buiten de regen zachtjes tegen het glas tikt en jij lekker droog en behaaglijk binnen zit? Met een tuinkamer kun je van elk seizoen ├ęcht genieten.

Aluminium tuinkamer

De Cube is een uiterst duurzame tuinkamer gemaakt van hoogwaardig aluminium, waarbij je zelf de keuze hebt uit het type zijwand en voorwand. Kies je volledig voor glas of liever voor een vaste zijwand met alleen aan de voorkant een glaswand die helemaal kan openen? De Cube tuinkamer kun je helemaal op je wensen afstemmen.

Eigentijdse tuinkamer

De Cube tuinkamer is een robuuste overkapping op twee staanders voor onbeperkt uitzicht op je tuin. De extra brede staanders van 250 bij 250 mm hebben een geïntegreerde goot. De Cube tuinkamer heeft een verstevigde goot, waardoor de tuinkamer tot zeven meter breed op twee palen staat en je onbeperkt uitzocht hebt. De Cube heeft ook een niet-zichtbare dakhelling, wat er erg mooi uitziet en ervoor zorgt dat het regenwater goed wordt afgevoerd.

Tuinkamer met veel opties

De Cube tuinkamer is beschikbaar in twee kleuren: wit structuurlak, RAL9010 en antraciet structuurlak. De tuinkamer is door het dak van kristalhelder glas echt een bron van natuurlijk licht. De overkapping is uiterst duurzaam. Wil je jouw tuinkamer verder uitbreiden met opties en accessoires? Je hebt veel verschillende mogelijkheden; van ledverlichting, binnenzonwering en screens tot terrasheaters. Met deze opties en accessoires geniet je in elk seizoen van jouw aluminium tuinkamer.

Tuinkamer Cube Experience

Ervaar zelf hoeveel ruimte en licht de Cube tuinkamer jou biedt. Bezoek de Cube Experience in Apeldoorn. Daar laten we je alle mogelijkheden met deze stijlvolle tuinkamer zien en kun je meteen met ons al jouw wensen delen.

Cube tuinkamer bestellen

Kies je voor de Cube tuinkamer? Dan maken we eerst een ontwerp, waarin jouw wensen worden verwerkt en komen we daarna bij je thuis inmeten. Dan weet je precies waar we aan toe bent. Jouw Cube tuinkamer maken we volledig op maat. Als de materialen zijn geproduceerd, komt ons montageteam de tuinkamer bij jou thuis monteren op een met jou afgesproken datum. Daarna kun jij direct genieten van jouw tuinkamer.

Enthousiast? Maak nu een afspraak in het Cube Experience.
Afspraak maken
Verasol Cube tuinkamer Apeldoorn
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Afspraak maken
Inspiratie opdoen?
Afspraak maken

Kom op bezoek bij onze showroom

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl