Cube veranda

Elke dag genieten van een unieke en stijlvolle veranda in je tuin?

De Verasol Cube veranda is een echte blikvanger. Deze veranda brengt heel veel plezier en comfort door het doordachte design en vele glaspartijen. Een ander groot voordeel is dat je deze Cube overkapping op elk gewenst moment met glazen schuifwanden kan uitbreiden tot een comfortabele tuinkamer.

Veranda met veel vrijheid

De Cube is een aluminium veranda met een modern, kubistisch design, ontwikkeld door Verasol. Deze veranda bestaat uit een innovatieve constructie met ultramoderne elementen. De Cube heeft slechts twee staanders, waardoor je altijd onbeperkt uitzicht op je omgeving hebt. De staanders van 250 bij 250 mm met geïntegreerde goot zijn extra breed en geven je veranda een eigentijdse, robuuste uitstraling. De verstevigde goot zorgt dat zelfs jouw veranda van zeven meter breed ook op twee palen staat. De Cube heeft een niet-zichtbare dakhelling, waardoor het regenwater goed wordt afgevoerd, en er toch heel strak uitziet

Design veranda

De Cube veranda is door zijn stijlvolle constructie echt een bron van natuurlijk licht. Het glas in het dak is kristalhelder, daardoor zorgt deze aluminium overkapping voor een open en ruimtelijk gevoel. Je hebt keuze uit twee moderne kleuren. Wil je een witte Cube in structuurlak, RAL9010 of liever antraciet structuurlak? Welke kleur je ook kiest voor je veranda, deze overkapping is uiterst duurzaam. Wil je nu of later jouw veranda verder uitbreiden? Ontdek de vele mogelijkheden; van ledverlichting, zonwering tot glazen schuifwanden en terrasheaters. Met deze opties en accessoires geniet je het hele jaar door van jouw veranda.

Cube veranda

Wil je zien hoeveel licht en ruimte de Cube veranda jou biedt? En ervaren hoe je jouw veranda later met voor- en zijwanden uit kan bouwen naar een tuinkamer? Bezoek de Cube Experience in Apeldoorn. Dan vertellen we je alles over de mogelijkheden van deze stijlvolle overkapping en bespreken we meteen al jouw wensen

Veranda bij jou thuis

Kies je voor een Cube in jouw tuin, vrijstaand of aan jouw woning geplaatst? Dan maken we voor jou eerst een ontwerp en meten we daarna de Cube bij jou thuis in. Dan weten we precies waar we aan toe zijn. Daarna produceren we de Cube volledig op maat en komen we de veranda bij jou in de tuin op een met jou afgesproken datum monteren. Dan kun je daarna meteen genieten van jouw eigen veranda.

Enthousiast? Maak nu een afspraak in het Cube Experience.
Afspraak maken
Verasol Cube veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Afspraak maken
Inspiratie opdoen?
Afspraak maken

Kom op bezoek bij onze showroom

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl