Verasol cube samenstellen

Jouw Verasol Cube naar eigen inzicht samenstellen? Dat kan bij Cube Experience! Bij ons is het mogelijk om je Cube veranda of tuinkamer helemaal naar eigen wens samen te stellen. De Verasol Cube is exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Door de verstevigde goot is het niet nodig om extra palen te plaatsen. Zo kan er optimaal genoten worden zonder onderbrekingen van het uitzicht.

Zelf jouw Verasol Cube samenstellen naar wens

De Verasol Cube is een veranda of tuinkamer en is exclusief ontwikkeld door Verasol. De Cube onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen en heeft daardoor een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling. Hiermee is een Verasol Cube veranda of tuinkamer een uitstekende investering voor nu en in de toekomst.

Luxe Cube

De opties van de Verasol Cube

Wanneer jij jouw Verasol Cube gaat samenstellen, kun je kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen tussen twee moderne kleuren, witte structuurlak of antraciete structuurlak, en kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Ook is het mogelijk om de Cube zowel tegen het huis of aan een stenen schutting te plaatsen als vrijstaand. Daarnaast is het ook mogelijk om de Cube uit te breiden met glazen wanden. Hierdoor kun je nog langer van je Verasol Cube genieten.

Altijd op maat gemaakt

Keuze gemaakt? Dan komen wij jouw ontwerp gratis bij jou op locatie inmeten. Zo kunnen we je verzekeren dat de Verasol Cube volledig naar wens en op maat geproduceerd wordt. Daarnaast kunnen we op deze manier ook zien of we nog ergens rekening mee moeten houden als we de Cube veranda komen plaatsen.

Bezoek onze ruime showroom

Bij Cube Experience kun je je Verasol Cube helemaal zelf samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Verasol cube samenstellen
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl