Verasol cube vrijstaand

Op zoek naar een veranda die ook vrijstaand geplaatst kan worden? Ga dan voor een Verasol Cube en laat deze vrijstaand in jouw tuin realiseren! De Verasol Cube Experience is een unieke en stijlvolle veranda waarmee je de uitstraling van jouw leefomgeving nar een hoger niveau tilt. Doordat de veranda ook vrijstaand geplaatst kan worden, kan deze overal in de tuin gebouwd worden.

Een Verasol Cube veranda vrijstaand aan jouw huis

Een Verasol Cube veranda is een kubistische veranda met strakke vlakken en een moderne afwerking. De veranda bevat een verstevigde goot waardoor zelfs een veranda van zeven meter lang geplaatst kan worden met maar twee staanders. Hierdoor behoud je vrij uitzicht. Daarnaast bevat de Verasol Cube veel glas waardoor er een lichte ruimte ontstaat. Zo kan er optimaal genoten worden zonder onderbrekingen van het uitzicht.

Waarom een Cube plaatsen?

Een Cube veranda of tuinkamer van Verasol onderscheidt zich van andere veranda’s door zijn moderne design. Door de extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm krijgt deze veranda of tuinkamer een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er een overvloed aan licht door het heldere glasdak. En door de verstevigde goot kan zelfs een overkapping van zeven meter op slechts twee palen staan. Ook is het mogelijk om deze veranda vrijstaand te plaatsen en is het dus niet perse nodig om deze aan huis te plaatsen.

Verschillende opties

Wanneer je voor een Verasol Cube gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen verschillende moderne kleuren en afmetingen. Ook is het mogelijk om de cube zowel tegen het huis of aan een stenen schutting te plaatsen als vrijstaand. Daarnaast is het mogelijk om de Cube uit te breiden tot een Cube tuinkamer door glazen wanden te laten monteren. Zo kun je nog langer van je Verasol Cube genieten. Zodra je je keuze gemaakt hebt, komen wij jouw Verasol Cube vrijstaand altijd gratis op locatie inmeten. Zo kunnen we je verzekeren dat de Verasol Cube volledig naar wens en op maat geproduceerd wordt.

Kom naar onze showroom

Cube Experience is dealer van de Verasol Cube veranda’s. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Verasol cube vrijstaand
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl