Cube tuinkamer Apeldoorn

Een cube tuinkamer laat je uiteraard realiseren door Cube Experience uit Apeldoorn. Wij zorgen dat jij over een prachtige blikvanger in je tuin beschikt, geheel naar jouw wensen. Ontdek hier wat wij zoal voor je kunnen betekenen!

Waarom een Cube tuinkamer in jouw tuin in Apeldoorn?

Een tuinkamer is een veranda of overkapping die volledig afgesloten kan worden met glazen schuifwanden. Het voordeel hiervan is duidelijk: langer genieten in je tuin. Dankzij de wanden van de tuinkamer ben je namelijk beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. In principe kun je het hele jaar door buiten zitten als jij een prachtige Cube tuinkamer laat realiseren bij jouw woning in Apeldoorn, Vaassen of elders in de omgeving. De glazen schuifwanden helemaal open, op een kier of juist dicht? Het kan allemaal! De Cube is exclusief ontwikkeld door Verasol en is uniek in zijn soort het door het enorm stijlvolle design en de robuuste uitstraling.

Tuinkamer met uitzicht

Licht is het toverwoord bij een Cube tuinkamer. Deze tuinkamer kubus beschikt namelijk over een dak bestaande uit helder veiligheidsglas. Omdat de goot verstevigd is, is het ook niet nodig om extra palen te plaatsen. Je behoudt zo volledig doorzicht op je tuin, bovendien weet je zeker dat er voldoende licht binnenkomt – precies zoals het hoort bij een moderne tuinkamer.

Je Cube zelf samenstellen

Wij bieden jou de mogelijkheid om helemaal zelf een Cube tuinkamer samen te stellen. Hierbij heb je verschillende opties en ook allerlei extra’s. Denk hierbij onder meer aan kleuren en afmetingen, maar ook de constructie en de wanden. En omdat wij jouw ontwerp altijd voorafgaand aan de productie op locatie komen inmeten, weet je zeker dat het allemaal perfect aansluit.

Neem contact met ons op

Cube Experience is dealer van de Cube tuinkamer in Apeldoorn en omstreken. Wij bieden je alle tools om zelf jouw tuinkamer samen te stellen. Lukt dit niet of wil je graag advies van onze professionals? Vul dan het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl