Cube overkapping Apeldoorn

Wil jij graag een overkapping plaatsen om nog langer van het buitenleven te kunnen genieten, maar dan wel eentje die uniek en stijlvol is? Ga dan voor een Cube overkapping in Apeldoorn! Met een Cube overkapping til je de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau. Deze moderne overkapping in de vorm van een kubus is namelijk een echte eye-catcher.

Wat is een Cube overkapping?

De Cube overkapping is een moderne veranda die exclusief ontwikkeld is door Verasol. De naam Cube komt door het kubistische design van de overkapping. Hierdoor onderscheidt deze overkapping zich van andere overkappingen. Daarnaast heeft de Cube overkapping een innovatieve constructie en ultramoderne elementen, wat de overkapping een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling geeft. Andere voordelen van deze overkapping zijn het heldere veiligheidsglas in het dak en de verstevigde goot. Hierdoor zijn extra palen niet nodig waardoor je maximaal lichtinval en leefruimte hebt. Ook behoud je met dit strakke, stijlvolle en unieke design volledig doorzicht op je tuin. Dit maakt de Cube overkapping een goede investering voor nu en in de toekomst.

Van overkapping naar tuinkamer

Wil je nog langer genieten van het buitenleven? Dan kun je ervoor kiezen om je Cube overkapping uit te breiden naar een Cube tuinkamer. Dit kan met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden met kozijnen. Ook glazen schuifwanden zijn mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je het open karakter van de overkapping behoudt, omdat je de glazen schuifpanelen eenvoudig openschuift.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je voor een Cube overkapping gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Voordat de door jouw samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Een Cube overkapping in Apeldoorn van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Cube overkapping in Apeldoorn. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube overkapping Apeldoorn
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl