Cube overkapping Apeldoorn

Wanneer je graag een overkapping wilt plaatsen om nog langer van het buitenleven te genieten, is een Cube overkapping een ware aanrader voor jouw woning in regio Apeldoorn! Dit is een unieke en stijlvolle eyecatcher voor jouw tuin. De moderne stijl van de Cube overkapping helpt jou de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau te tillen. Een dergelijke aanwinst klinkt toch als muziek in de oren?

Een stijlvolle Cube overkapping in jouw tuin in Apeldoorn of elders

De Cube overkapping is een moderne veranda die exclusief ontwikkeld is door Verasol. De naam Cube komt door het kubistische design van de overkapping. Hierdoor onderscheidt deze overkapping zich van andere overkappingen. Daarnaast heeft de Cube een innovatieve constructie en ultramoderne elementen, wat de overkapping in jouw tuin in of nabij Apeldoorn een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling geeft. Andere voordelen van deze overkapping zijn het heldere veiligheidsglas in het dak en de verstevigde goot. Hierdoor zijn extra palen niet nodig waardoor je maximaal lichtinval en leefruimte hebt. Ook behoud je met dit strakke, stijlvolle en unieke design volledig doorzicht op je tuin. Dit maakt de Cube overkapping een goede investering voor nu en in de toekomst.

Van overkapping naar tuinkamer

Wil je nog langer genieten van het buitenleven? Dan kun je ervoor kiezen om je Cube overkapping uit te breiden naar een Cube tuinkamer. Dit kan met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden met kozijnen. Ook glazen schuifwanden zijn mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je het open karakter van de overkapping behoudt, omdat je de glazen schuifpanelen eenvoudig openschuift.

Opties genoeg

Wanneer je voor een Cube overkapping gaat in de tuin van jouw woning in regio Apeldoorn, heb je de mogelijkheid deze helemaal zelf samenstellen. Kies onder meer tussen verschillende opties en mogelijkheden betreft kleur en afmetingen. Ga bijvoorbeeld voor een moderne kleur witte structuurlak of antraciete structuurlak. Voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten. Zo weten we zeker dat alles perfect past.

Ontwerp jouw Cube samen met onze experts

Cube Experience in Apeldoorn is dealer van Cube overkappingen. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Wens je extra advies over de mogelijkheden? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube overkapping Apeldoorn
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl