Tuinkamer kubus

Langer genieten van het buitenleven, het is mogelijk met een tuinkamer kubus! Een tuinkamer is een soort woonkamer in je tuin en deze ruimte kun je helemaal afsluiten met glazen schuifwanden bij wind en regen. Bij mooi weer schuif je de wanden eenvoudig weer open indien gewenst. Hierdoor ben je beter beschut tegen verschillende weersinvloeden. Superhandig dus, en daarnaast is een tuinkamer kubus ook nog eens een prachtige toevoeging aan jouw tuin.

De superduurzame tuinkamer in de vorm van een kubus

De tuinkamer kubus wordt exclusief geleverd door Verasol en wordt ook wel de Cube genoemd. De Cube is een uiterst duurzame tuinkamer gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierbij kun je zelf kiezen voor wat voor type zijwanden je gaat. Ga je voor volledig glas of wil je juist ook een vaste zijwand? De Verasol Cube vrijstaand wordt zo een heerlijke ruimte om te ontspannen in je eigen tuin.

Jouw wensen staan centraal

Opties te over bij de tuinkamer kubus. Je kunt de Cube namelijk helemaal naar je wensen samenstellen. Daarom zijn er veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Zo is de Cube verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: wit structuurlak en antraciet structuurlak. Ook kun je je tuinkamer uitbreiden met verschillende opties en accessoires, zoals ledverlichting, binnen zonwering, screens en heaters. Zo geniet je ieder seizoen van het jaar van je tuinkamer.

Wanneer je jouw tuinkamer uitgezocht hebt

Keuze gemaakt? Dan maken we eerst een ontwerp waarin al je wensen worden verwerkt. Vervolgens komen onze experts thuis inmeten. Hierdoor weten we precies waar we aan toe zijn tijdens het monteren en komen we niet voor onaangename verrassingen te staan. Zodra alle materialen geleverd zijn, komt ons montageteam de tuinkamer bij jou thuis monteren.

Kom langs bij onze showroom

Cube Experience is dealer van de tuinkamer kubus. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Ook dan staan we voor je klaar. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Tuinkamer kubus
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl