Tuinkamer modern

Je ziet het steeds meer: een unieke tuinkamer met een modern design. Wil jij zelf ook zoiets in je tuin hebben? Ga dan voor de Verasol Cube tuinkamer. Dit is een unieke en stijlvolle tuinkamer waarmee je de uitstraling van jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Hiermee wordt in jouw tuin zitten comfortabeler dan ooit tevoren!

De Verasol Cube tuinkamer is modern én stijlvol

Een Cube tuinkamer is een kubistische tuinkamer, die modern aandoet door de strakke vlakken en luxe afwerking. Je geniet met jouw eigen Cube van goed uitzicht op de buitenwereld, maar zit toch warm en droog als het weer wat minder is. Dit is te danken aan de glazen schuifwanden, waarmee je jouw tuinkamer afsluit. En als het mooi weer is, zet je deze wanden in een handomdraai weer open. Ideaal toch?

Moderne en Exclusieve Cube

Waarom een tuinkamer in jouw tuin plaatsen een goed idee is

Een Cube tuinkamer van Verasol onderscheidt zich van andere tuinkamers door zijn moderne design. De extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm dragen bij aan de fraaie uitstraling van deze tuinkamer. Verder zorgen het heldere glasdak en de glazen schuifwanden voor een enorme hoeveelheid licht. Mede door de verstevigde goot kan zelfs een Cube van zeven meter op slechts twee palen staan. Ook hoeft deze moderne tuinkamer niet per se tegen je woning aan gemaakt te worden; een vrijstaande huiskamer is voor ons geen probleem.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer je voor een Verasol Cube gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen een veelvoud aan kleuren en afmetingen. Verder kun je deze tuinkamer met modern design zoals gezegd zowel tegen het huis of aan een stenen schutting laten plaatsen als vrijstaand. Een andere optie is om de Cube zonder glazen wand te plaatsen, waardoor je een normale Cube veranda krijgt. Ben je eruit wat het gaat worden? Dan komen wij jouw tuinkamer altijd gratis op locatie inmeten. Zo ben jij verzekerd van een tuinkamer volledig naar wens en op maat geproduceerd.

Bezoek onze showroom

Cube Experience is dealer van de Verasol Cube tuinkamers. Bij ons heb jij de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard tuinkamer, maar ook voor een modern ontwerp op maat. Heb je behoefte aan advies? Ook dan helpen we graag verder. Vul het contactformulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Tuinkamer modern
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl