Cube tuinkamer Vaassen

Overweeg jij al om een Cube tuinkamer in jouw tuin in regio Vaassen te laten plaatsen? Met een dergelijke cube realiseer je deze wens, want deze moderne kubus tuinkamer is namelijk een echte eyecatcher in je tuin. En niet alleen ziet het er supermooi uit, zo’n tuinkamer biedt je ook nog eens volop comfort!

Hoe een Cube tuinkamer eruit komt te zien bij jouw woning in Vaassen

Een tuinkamer is een veranda of overkapping die volledig afgesloten kan worden met glazen schuifwanden. Dit biedt je de mogelijkheid om langer te blijven zitten in je tuin. Het is een uitbreiding van je woning waardoor je nog meer geniet van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Je bent namelijk volledig beschermd tegen regen en wind als je de glazen schuifwanden van de tuinkamer sluit. En uiteraard open je de wanden van de Cube – ontwikkeld door Verasol – weer als het lekker weer is.

Genieten van een fraai uitzicht

Wanneer je ervoor kiest om een Cube tuinkamer te laten realiseren bij jouw woning in de omgeving van Vaassen, ben je verzekerd van volop lichtinval. Deze tuinkamer kubus heeft namelijk een dak dat bestaat uit helder veiligheidsglas waar je zo doorheen kijkt en waar de zonnestralen in ruime mate doorkomen. De combinatie van glas en de innovatieve constructie en moderne elementen zorgt er bovendien voor dat de Cube een stijlvolle, unieke soort tuinkamer is.

Een Cube geheel naar jouw voorkeur

Cube Experience biedt jou de mogelijkheid om een Cube tuinkamer helemaal zelf samen te stellen. Hierbij geef je zelf jouw voorkeuren aan op het gebied van onder andere kleur en afmetingen. Bekijk ook zeker de opties voor het zelf samenstellen van je Cube tuinkamer eens hier. Handig om te weten: om verrassingen te voorkomen, komen wij voorafgaand aan de productie van jouw Cube eerst het ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Kom langs bij onze showroom

Cube Experience is dealer van de Cube tuinkamer in Apeldoorn, omgeving Vaassen. Wij bieden je alle mogelijkheden om jouw eigen wensen en behoeften door te geven. Wil je liever eerst even de mogelijkheden met onze experts bespreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op via het formulier, telefonisch via 055-7200155 of door te mailen naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube tuinkamer Vaassen
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl