Moderne veranda Vaassen

Op zoek naar een moderne veranda in Vaassen? Ga dan voor de Verasol Cube veranda! Cube Experience is dealer van deze moderne veranda’s. Stel jouw eigen veranda samen en geniet nog langer van het buitenleven.

Een moderne Cube veranda in jouw tuin in Vaassen

Een Verasol Cube veranda is een kubistische veranda of overkapping met strakke vlakken en een moderne afwerking. Dankzij het heldere veiligheidsglas en de verstevigde goot waardoor extra staanders niet nodig zijn, behoud je optimaal uitzicht, lichtinval en leefruimte. Zelfs een veranda ven zeven meter lang kan op slechts twee palen staan. En dankzij de vele opties kun je je moderne veranda van Verasol helemaal zelf samenstellen.

De kenmerken van een cube veranda

Eén van de onderscheidende kenmerken van een cube veranda is de ultramoderne en innovatieve constructie. Daarnaast is deze moderne veranda vervaardig van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit geeft de Verasol veranda een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling waarmee je jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Ook kun je kiezen voor zowel een veranda aan huis als een vrijstaande veranda.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je voor een Cube veranda gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Voordat de door jouw samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp gratis bij jou op locatie inmeten. Ook kun je ervoor kiezen om van jouw Verasol Cube veranda een tuinkamer te maken door glazen schuifwanden toe te voegen. Zo kun je nog langer van het buitenleven genieten.

Bezoek onze showroom

Cube Experience is dealer van de moderne Cube veranda in regio Vaassen. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Moderne veranda Vaassen
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl