Cube overkapping Vaassen

Wanneer jij overweegt een overkapping in je tuin te plaatsen, ga dan voor een Cube overkapping van Cube Experience – dé specialist in Vaassen en omgeving! Hiermee geniet jij nog langer van het buitenleven, bovendien doe je dit op een manier die uniek en stijlvol is. Een Cube overkapping brengt de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau. Deze moderne overkapping in de vorm van een kubus is namelijk een echte eyecatcher.

Waarom een Cube overkapping een aanwinst is voor jouw tuin in of nabij Vaassen

De Cube overkapping is een moderne veranda die exclusief ontwikkeld is door Verasol. De naam Cube komt door het kubistische design van de overkapping. Hierdoor onderscheidt deze overkapping zich van andere overkappingen. Daarnaast heeft de Cube overkapping een innovatieve constructie en ultramoderne elementen, wat de overkapping een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling geeft. Andere voordelen van deze overkapping zijn het heldere veiligheidsglas in het dak en de verstevigde goot. Hierdoor zijn extra palen niet nodig en dus heb je maximaal lichtinval en leefruimte. Ook behoud je met dit strakke, stijlvolle en unieke design volledig doorzicht op je tuin. Dit maakt de Cube overkapping een goede investering voor nu en in de toekomst voor jouw woning in Apeldoorn, Vaassen of elders in de omgeving.

Van overkapping naar tuinkamer

Wil je nog langer genieten van het buitenleven? Dan kun je ervoor kiezen om je Cube overkapping uit te breiden naar een Cube tuinkamer. Dit kan met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden met kozijnen. Ook glazen schuifwanden zijn mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je het open karakter van de overkapping behoudt, omdat je de glazen schuifpanelen eenvoudig openschuift.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je een Cube overkapping in jouw tuin in regio Vaassen wilt laten plaatsen, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je geniet van keuze uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij het ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Schakel jouw overkappingsexpert in

Cube Experience is dealer van de Cube overkapping in de wijde omgeving van Vaassen. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Ook als je behoefte aan advies hebt, helpen we je graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube overkapping Vaassen
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl