Tuinkamer zwart

Op zoek naar een unieke zwarte tuinkamer? Ga dan voor de Verasol Cube tuinkamer! De Verasol Cube Experience is een unieke en stijlvolle tuinkamer zwart waarmee je de uitstraling van jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Het is een echte blikvanger in jouw tuin.

Ga voor een fraaie tuinkamer in het zwart

Een Cube tuinkamer is een kubistische tuinkamer zwart met strakke vlakken en een moderne afwerking. De tuinkamer bevat een verstevigde goot waardoor zelfs een tuinkamer van zeven meter lang geplaatst kan worden met maar twee staanders. Hierdoor behoud je vrij uitzicht. Daarnaast bevat de Verasol Cube tuinkamer ook glazen schuif wanden waardoor je een afgesloten ruimte creƫert. Hierdoor kun je het binnen warm houden, zodat je ook wanneer het koud is en regent gewoon droog en warm kan blijven genieten van uw tuin.

Waarom een Verasol Cube plaatsen?

Een Cube tuinkamer van Verasol onderscheidt zich van andere tuinkamers door zijn moderne design. Door de extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm krijgt deze tuinkamer een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er een overvloed aan licht door het heldere glasdak en de glazen schuif wanden. Mede door de verstevigde goot kan zelfs een tuinkamer van zeven meter op slechts twee palen staan. Ook is het mogelijk om deze tuinkamer zwart vrijstaand te plaatsen en is het dus niet perse nodig om deze aan huis te plaatsen.

Verschillende opties

Wanneer je voor een Verasol Cube gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen verschillende moderne kleuren en afmetingen. Ook is het mogelijk om de cube zowel tegen het huis of aan een stenen schutting te plaatsen als vrijstaand. Daarnaast is het mogelijk om de Cube zonder glazen wand te plaatsen en krijgt u een normale Cube veranda. Zodra je je keuze gemaakt hebt, komen wij jouw tuinkamer altijd gratis op locatie inmeten. Zo kunnen we je verzekeren dat de tuinkamer volledig naar wens en op maat geproduceerd wordt.

Benader ons voor advies op maat

Cube Experience is dealer van de Verasol Cube tuinkamers. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Tuinkamer antraciet
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl