Cube tuinkamer

Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle tuinkamer waarmee je de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau kunt tillen? Ga dan voor de Cube tuinkamer! Met een Cube realiseer je deze wens, want met dit moderne en kubistische design heb je namelijk een echte eye-catcher in je tuin.

Wat is een Cube tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping of veranda die volledig afgesloten kan worden met glazen wanden. Dit heeft als grote voordeel dat je nog vaker en langer kunt genieten van het buitenleven. Een tuinkamer beschermt je namelijk tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. Maar bij mooi weer schuif je de wanden eenvoudig open. De Cube is exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn unieke en stijlvolle design van andere tuinkamers. Dit is te danken aan de innovatieve constructie en de moderne elementen. De brede staanders en de goot van 250 bij 250 mm geven de tuinkamer een robuuste uitstraling.

Tuinkamer met uitzicht

Een Cube tuinkamer betekent licht en uitzicht. Het dak van de tuinkamer kubus bestaat namelijk uit helder veiligheidsglas en door de verstevigde goot zijn extra palen niet nodig. Hierdoor is er een overvloed aan licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je voor een Cube tuinkamer gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Zo kun je kiezen uit de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Meer weten over het samenstellen van je Cube tuinkamer? Neem dan hier een kijkje. Voordat de door jouw samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Een Cube tuinkamer van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Cube tuinkamer. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl