Cube tuinkamer

Met de Cube tuinkamer heb jij de mogelijkheid om de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau te tillen? Dankzij zijn moderne en kubistische design is het namelijk een echte eyecatcher in je tuin. Dat is toch precies wat jij wilt? Ontdek daarom de mogelijkheden bij Cube Experience!

Wat is een Cube tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping of veranda die volledig afgesloten kan worden met glazen wanden. Dit heeft als grote voordeel dat je nog vaker en langer kunt genieten van het buitenleven. Een tuinkamer beschermt je namelijk tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. Maar bij mooi weer schuif je de wanden eenvoudig open en laat je de frisse lucht binnen. De Cube is exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn unieke en stijlvolle design van andere tuinkamers. Dit is te danken aan de innovatieve constructie en de moderne elementen. De brede staanders en de goot van 250 bij 250 mm geven de tuinkamer een robuuste uitstraling.

Tuinkamer met uitzicht

Een Cube tuinkamer betekent licht en uitzicht. Het dak van de tuinkamer kubus bestaat namelijk uit helder veiligheidsglas en door de verstevigde goot zijn extra palen niet nodig. Hierdoor is er meer dan voldoende licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je voor een Cube tuinkamer gaat, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Wij bieden je verschillende opties en extra’s betreft kleur en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor moderne kleuren, zoals witte of antraciete structuurlak. Meer weten over het samenstellen van je Cube tuinkamer? Neem dan hier een kijkje. En belangrijk om te weten: voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, meten wij je ontwerp gratis in op jouw adres.

Een Cube tuinkamer van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Cube tuinkamer. Bij ons ontwerp je deze eenvoudig zelf en stel je hem ook zelfs samen. Voor advies kun je ook altijd op ons rekenen. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube tuinkamer
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl