Cube tuinkamer

Met de Cube tuinkamer heb jij de mogelijkheid om de uitstraling van je leefomgeving naar een ander niveau te tillen. Dankzij zijn moderne en kubistische design is het namelijk een echte eyecatcher in je tuin, of je nu voor een vrijstaande Verasol Cube of een exemplaar aan huis gaat. Wil jij jouw leefruimte uitbreiden? Ontdek dan de mogelijkheden bij Cube Experience voor de realisatie van jouw eigen buitenverblijf!

Van je Cube overkapping een tuinkamer maken

Een tuinkamer is een overkapping of veranda die volledig afgesloten kan worden met glazen wanden. Dit heeft als grote voordeel dat je nog vaker en langer kunt genieten van het buitenleven. Binnen in jouw Cube tuinkamer ben je namelijk beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. Bij mooi weer schuif je de wanden eenvoudig weer open en laat je de frisse lucht binnen. De Cube is exclusief ontwikkeld door Verasol en onderscheidt zich door zijn unieke en stijlvolle design van andere tuinkamers. Dit is te danken aan de innovatieve constructie en de moderne elementen. De brede staanders en de goot van 250 bij 250 mm geven de tuinkamer een robuuste uitstraling.

Genieten van uitzicht vanuit je tuinkamer

Een Cube tuinkamer betekent licht en uitzicht. Het dak van de tuinkamer kubus bestaat namelijk uit helder veiligheidsglas en door de verstevigde goot zijn extra palen niet nodig. Hierdoor is er meer dan voldoende licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Volop opties en extra’s

Wanneer je jouw Cube overkapping uitbreidt tot een tuinkamer, kun je deze helemaal zelf samenstellen. Wij bieden je verschillende opties en extra’s betreft kleur en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor moderne kleuren, zoals witte of antraciete structuurlak. Ook in de constructie en op andere vlakken heb je volop keuzemogelijkheden.¬†En belangrijk om te weten: voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, meten wij je ontwerp gratis in op jouw adres.

Ontwerp jouw eigen Cube

Cube Experience is officieel dealer van de Cube tuinkamer. Bij ons ontwerp je deze extra buitenruimte eenvoudig zelf en stel je hem ook zelf samen. Voor advies kun je ook altijd op ons rekenen. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of stuur een e-mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube tuinkamer
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl