Cube veranda plaatsen

Cube veranda of tuinkamer plaatsen? Dan ben je bij Cube Experience aan het juiste adres. Cube Experience is namelijk dealer van de Verasol Cube. Stel jouw eigen Verasol Cube samen en geniet langer van het buitenleven.

Wat is de Verasol Cube veranda?

De Verasol Cube is een veranda of tuinkamer en is exclusief ontwikkeld door Verasol. De cube onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen en heeft een unieke en stijlvolle uitstraling. Er zijn verschillende opties mogelijk waardoor je je veranda helemaal zelf kunt samenstellen. Dit maakt de Cube veranda anders dan andere veranda’s. Hierdoor is een Verasol Cube veranda of tuinkamer een uitstekende investering voor nu en in de toekomst.

Waarom een Cube veranda plaatsen?

Een Cube veranda of overkapping van Verasol onderscheidt zich van andere veranda’s door zijn moderne design. Door de extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm krijgt deze veranda of tuinkamer een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er een overvloed aan licht door het heldere glasdak. En door de verstevigde goot kan zelfs een overkapping van zeven meter op slechts twee palen staan. Ook kunt u kiezen om glazen schuifwanden toe te laten voegen. Hierdoor creëert u een tuinkamer en kunt u nog langer van uw tuin genieten.

Een Cube samenstellen

Wanneer je een Verasol Cube wil laten plaatsen, heb je verschillende keuzemogelijkheden wat betreft de kleur en de afmetingen. Meer weten over het samenstellen van je Verasol Cube? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voordat de door jouw samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp bij jou op locatie gratis inmeten.

Ontdek de mogelijkheden bij ons

Bij Cube Experience kun je je Verasol Cube eenvoudig laten plaatsen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Cube veranda plaatsen
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl