Verasol overkapping

Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle overkapping? Ga dan voor de Verasol overkapping van Cube Experience! Met deze overkapping til je je leefomgeving naar een ander niveau, want met deze kubistische en moderne overkapping heb je namelijk een echte eye-catcher in je tuin.

Wat is een Verasol overkapping?

Een Verasol overkapping is een veranda die exclusief is ontwikkeld door Verasol en heeft dankzij zijn kubistische design de naam ‘Cube’ gekregen. De cube onderscheidt zich van andere overkappingen dankzij zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Hierdoor heeft de overkapping een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling en is de Cube een uitstekende investering voor nu en in de toekomst. Een Cube overkapping van Verasol betekent licht en uitzicht. Het dak van de Cube bestaat namelijk uit helder veiligheidsglas en door de verstevigde goot zijn extra palen niet nodig. Hierdoor is er een overvloed aan licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Verasol overkapping samenstellen

Met een Cube kun je alle kanten op dankzij de verschillende opties. Je kunt je Verasol overkapping namelijk helemaal zelf samenstellen en hierbij kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen tussen twee moderne kleuren, witte structuurlak of antraciete structuurlak, en kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Daarnaast kun je kiezen voor een overkapping aan huis of een vrijstaande veranda. Meer weten over het samenstellen van je Cube overkapping? Neem dan hier een kijkje.

Overkapping met glazen schuifwanden

Wil jij nog langer kunnen genieten van je overkapping? Ga dan voor glazen schuifwanden en creƫer een Cube tuinkamer. Met een tuinkamer ben je beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. Is het mooi weer? Dan schuif je glazen schuifwand panelen eenvoudig open.

Overkapping op maat

Keuze gemaakt? Dan komen wij jouw ontwerp altijd gratis inmeten bij jou op locatie. Zo kunnen we je verzekeren dat de Verasol Cube volledig naar wens en op maat geproduceerd wordt. Daarnaast kunnen we op deze manier ook goed zien of we tijdens de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

Een Verasol overkapping van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Verasol overkapping. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Verasol overkapping
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl