Overkapping modern design

Een overkapping met een strak, modern design van Cube Experience is dé eyecatcher voor jouw tuin. Bij ons komen exclusiviteit en moderne stijl samen. Dit zie je terug in onze Verasol Cube, een overkapping die jouw buitenruimte transformeert met strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling. Bij de realisatie hiervan leggen wij de focus op jouw wensen en de perfecte toevoeging aan jouw tuin. Ervaar de luxe van glas en geniet het hele jaar door van jouw prachtige buitenruimte.

Ga voor een overkapping met een modern design

Bij ons til jij jouw buitenleven naar een hoger niveau. Ons exclusieve buitenverblijf is dé eyecatcher voor liefhebbers van moderne tuinarchitectuur. Het strakke, moderne design geeft de overkapping in jouw tuin een eigentijdse uitstraling. De kubistische stijl bevat ultramoderne elementen, zonder in te boeten op kwaliteit. Door het glazen dak krijg je in jouw luxe buitenverblijf bovendien een open, ruimtelijk gevoel.Moderne veranda

Strakke moderne overkapping op maat

Bij Cube Experience geloven we in maatwerk. Jouw tuin verdient een unieke overkapping die naadloos aansluit bij jouw stijl en behoeften. Onze Cube wordt volledig op maat gemaakt, zodat je kunt genieten van een perfect passende, strakke moderne overkapping die jouw buitenbeleving transformeert. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden en transformeer jouw overkapping tot een moderne tuinkamer.

Comfort en luxe dankzij glas

De Verasol Cube onderscheidt zich door zijn volledig glazen constructie. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor een lichte en open sfeer. Geniet van het buitenleven zonder concessies te doen aan comfort. Wanneer je kiest voor een overkapping aan huis met strak en modern glas, heb je bescherming tegen de elementen zonder het contact met de natuur te verliezen.

Verzeker jezelf van jouw droomtuin

Wij begrijpen dat jouw tuin een verlengstuk van je leefruimte is. Daarom streven we ernaar om met de Cube jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Ontdek de perfecte combinatie van strak modern design en functionaliteit, en geniet het hele jaar door van een prachtige overkapping. Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl