Moderne veranda

Als liefhebber van eigentijds design en comfort, zoek je vast naar de perfecte moderne veranda die naadloos aansluit bij je levensstijl. Bij Cube Experience begrijpen we dat verlangen en hebben we de Verasol Cube ins ons assortiment. Dit is dé ultieme moderne veranda die voldoet aan de hoogste eisen van strakke elegantie en functioneel design.

De Cube is een strakke, moderne veranda

Onze moderne veranda’s worden gekenmerkt door een minimalistisch en strak design, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen die perfect samenkomen in de Cube. Dit is een veranda die is omgebouwd tot tuinkamer. Het unieke ontwerp brengt het buitenleven naar binnen, dankzij de glazen schuifwanden die zorgen voor een naadloze verbinding tussen je huis en tuin.Moderne veranda

Jouw stijl, jouw veranda

Een veranda is niet alleen een verlengstuk van je leefruimte, maar ook een statement van moderniteit en stijl. Met de Cube bieden we niet alleen een modern veranda design, maar ook een scala aan mogelijkheden om de veranda volledig naar jouw wensen aan te passen. Kies uit verschillende afmetingen, kleuren en accessoires om jouw veranda tot in detail te personaliseren.

Duurzaamheid ontmoet comfort

De veranda’s van Verasol zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. De hoogwaardige materialen waaruit de Verasol Cube bestaat, zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Zo geniet je niet alleen van een prachtige moderne veranda, maar ook van een investering die zich op de lange termijn uitbetaalt.

Bezoek onze showroom

Met onze moderne veranda’s creëer je een harmonieuze samensmelting van binnen- en buitenleven. Ontdek zelf de veelzijdigheid van onze exclusieve buitenverblijven en ervaar het ultieme comfort en de luxe die de Verasol Cube te bieden heeft. Maak van je huis een thuis met een veranda die naadloos past bij jouw levensstijl. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Deventer (al dan niet op afspraak)!

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl