Moderne veranda Apeldoorn

Op zoek naar een adres waar jij een moderne veranda kunt kopen in of nabij Apeldoorn? Kom dan naar Cube Experience, de officiële dealer van de Verasol Cube veranda’s! Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw eigen veranda samen te stellen en zo nog langer van het buitenleven te genieten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en jij zit al gauw in een prachtige, moderne veranda in jouw tuin in regio Apeldoorn.

Een moderne veranda in jouw tuin in Apeldoorn

Een Verasol Cube veranda is een kubistische veranda of overkapping met strakke vlakken en een moderne afwerking. Dankzij het heldere veiligheidsglas en de verstevigde goot waardoor extra staanders niet nodig zijn, behoud je optimaal uitzicht, lichtinval en leefruimte. Zelfs een veranda ven zeven meter lang kan op slechts twee palen staan. En dankzij de vele opties kun je je moderne veranda van Verasol helemaal zelf samenstellen.

Wat kenmerkt een Cube veranda?

Eén van de onderscheidende kenmerken van een cube veranda is de ultramoderne en innovatieve constructie. Daarnaast is deze moderne veranda vervaardig van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit geeft de Verasol veranda een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling waarmee je jouw leefomgeving naar een hoger niveau tilt. Ook kun je kiezen voor zowel een veranda aan huis als een vrijstaande veranda.

Je Cube zelf samenstellen

Wanneer je voor een Cube veranda gaat, kun je hier jouw eigen wensen helemaal in doorvoeren. Je kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen. Ga bijvoorbeeld voor een van de moderne kleuren witte structuurlak of antraciete structuurlak. Voordat de door jou samengestelde Cube geproduceerd wordt, komen wij jouw ontwerp gratis bij jou op locatie inmeten. Ook kun je ervoor kiezen om van jouw Verasol Cube veranda een tuinkamer te maken door glazen schuifwanden toe te voegen. Zo kun je nog langer van het buitenleven genieten.

Deel jouw wensen met ons

Cube Experience in Apeldoorn is dealer van de Cube overkappingen, en wij zijn hét adres voor jouw ideale moderne veranda. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Wil je advies van onze experts? Uiteraard geven we dit graag. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Moderne veranda Apeldoorn
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl