Moderne tuinkamer

Een moderne tuinkamer is echt iets voor jou als je optimaal wilt genieten van je tuin het hele jaar door. Met de Verasol Cube, een volledig glazen tuinkamer, kun je de natuur naar binnen halen en genieten van alle comfort. Cube Experience vertelt je graag meer over de Cube en waarom dit de perfecte toevoeging is aan jouw woning.

Hoe ziet jouw moderne tuinkamer eruit?

Een moderne tuinkamer is een eigentijdse uitbreiding van je huis. Deze kamers worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en glas, waardoor ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Ze hebben strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp dat perfect past bij moderne architectuur. De Cube is een luxe tuinkamer met indrukwekkende kenmerken:

  • Volledig glazen constructie: De Cube bestaat volledig uit glas, zodat je een panoramisch uitzicht op je tuin hebt zonder enige belemmering.
  • Isolatie: Ondanks het glazen ontwerp biedt de Cube uitstekende isolatie, zodat je het hele jaar door comfortabel kunt genieten van je buitenruimte.
  • Maatwerk: Je kunt de Cube aanpassen aan jouw wensen, met opties voor afmetingen, kleuren en accessoires.

Moderne en Exclusieve Cube

Voordelen van deze extra buitenruimte

De Verasol Cube is een veranda met glazen schuifwanden die vele voordelen biedt. Een van de belangrijkste is dat dankzij het glazen ontwerp veel natuurlijk licht de kamer binnenkomt. Dit fleurt de leefruimte op en creĆ«ert een gevoel van ruimte. Verder heb je een connectie met de natuur: je geniet van de schoonheid van je tuin – zelfs bij slecht weer – terwijl je beschermd bent tegen regen en wind. Daarbij zorgt een moderne tuinkamer voor een verhoging van de woningwaarde; het is immers een extra leefruimte.

Onderhoud en duurzaamheid

Op onderhoudsgebied heb je met de Cube nauwelijks werk. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en gehard glas zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties. Zo nu en dan een goede schoonmaak is meestal voldoende om jouw glazen tuinkamer in topconditie te houden, ongeacht of het nu een exemplaar aan huis of een vrijstaande Cube is.

Plan een afspraak in

Een moderne, exclusieve tuinkamer is een waardevolle toevoeging aan jouw huis. Het biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Met zijn volledig glazen ontwerp, maatwerkmogelijkheden en duurzaamheid is de Verasol Cube de ultieme keuze voor wie op zoek is naar luxe en comfort in de buitenlucht. Vraag daarom direct een offerte aan voor jouw eigen tuinkamer of plan een afspraak in in onze showroom in Apeldoorn of Deventer en bespreek de mogelijkheden met onze experts.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl