Moderne overkapping

Cube Experience is dé specialist waar je moet zijn als je op zoek bent naar een moderne overkapping die een perfecte mix biedt van stijl en functionaliteit. Onze overkappingen tillen de buitenbeleving naar een hoger niveau, en de Verasol Cube is daar het levende bewijs van. Met een modern, volledig glazen ontwerp brengen we de natuur dichter bij je huis, terwijl je toch bescherming hebt tegen de elementen.

Een moderne overkapping met stijlvol ontwerp

Een moderne overkapping aan huis is niet alleen een prettige uitbreiding van je woonruimte, het is ook een stijlvolle toevoeging aan je woning. De Cube is ontworpen met oog voor detail en vormt de perfecte aanvulling op moderne architectuur. Het strakke ontwerp zorgt voor een mooie overgang tussen binnen en buiten, waardoor de overkapping een tijdloze toevoeging wordt aan je leefomgeving. Bovendien kun je het hele jaar door genieten van deze ruimte.

Moderne overkapping

Licht en luchtig comfort

Moderne overkappingen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook een scala aan functionele voordelen. De Cube – een overkapping door de glazen schuifwanden uitgebreid tot tuinkamer – laat natuurlijk licht in overvloed binnen en creëert een open, luchtige sfeer. Of het nu gaat om ontspannen in de schaduw of het bewonderen van de sterrenhemel, deze overkapping is een veelzijdige aanvulling op je leefruimte.

Duurzaamheid in design

Onze focus op kwaliteit staat centraal bij het aanbieden van overkappingen met modern design. De Verasol Cube is vervaardigd met duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor je jarenlang kunt genieten van je exclusieve buitenruimte zonder je zorgen te maken over onderhoud. We streven ernaar om niet alleen een product, maar een levensstijl te bieden die comfort en luxe naar je tuin brengt.

Maak jouw buitenruimte compleet

Kortom, als je op zoek bent naar de ultieme overkapping, dan is de Cube de ideale keuze. Met zijn eigentijdse ontwerp, hoogwaardige materialen en veelzijdige functionaliteit, biedt deze moderne overkapping een unieke combinatie van esthetiek en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in onze showroom in Apeldoorn of Deventer.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl