Moderne overkapping aan huis

Maak kennis met de Verasol Cube, de ultieme moderne overkapping aan huis. Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een reflectie van jouw stijl en smaak. Daarom helpen wij jou graag bij de zoektocht naar een overkapping die past bij jouw woonstijl en wensen. Cube Experience staat voor jou klaar!

Volop comfort in jouw moderne overkapping aan huis

Stap binnen in een wereld van transparantie en stijl met onze Cube. Deze unieke, moderne veranda is volledig vervaardigd van glas en heeft een kubistisch design dat jouw buitenruimte transformeert in een oase van licht en elegantie. Met een moderne overkapping aan huis geniet jij van het comfort van binnen met de vrijheid van buiten. En dat het hele jaar door!

Moderne veranda

Exclusiviteit in eenvoud

Bij Cube Experience geloven we in de kracht van eenvoud. Daarom hebben we ons assortiment toegespitst op de Verasol Cube. De reden hiervoor is dat we geloven dat exclusiviteit niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met de Cube breng je een moderne, tijdloze uitstraling naar je huis, zonder concessies te doen aan comfort.

Zelf jouw ideale ruimte creëren

Met de Cube heb je de vrijheid om jouw buitenruimte te personaliseren. Of je nu droomt van een gezellige loungeplek, een stijlvolle eetruimte of een inspirerende werkplek – de mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw visie, gecombineerd met onze expertise, resulteert in een unieke overkapping met modern design die perfect bij jou past.

Ervaar de toekomst van veranda’s

Kies voor meer dan alleen een moderne overkapping aan huis; kies voor een lifestyle upgrade met de Verasol Cube. Wij staan voor kwaliteit, exclusiviteit en vakmanschap. Ontdek vandaag nog hoe deze luxe veranda jouw huis transformeert in een modern meesterwerk. Beleef de luxe van een moderne overkapping aan huis met de Cube. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenruimte.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl