Luxe overkapping

Stel je voor: een exclusieve, luxe overkapping die je buitenleven naar een hoger niveau tilt. Die visie wordt werkelijkheid met de Verasol Cube, verkrijgbaar bij Cube Experience. Wij bieden deze prachtige buitenruimte aan vanuit onze showrooms in Apeldoorn en Deventer. Ontdek snel waarom de luxe overkapping de ultieme keuze is voor jouw tuin!

Een luxe overkapping waar jij heerlijk geniet

De Verasol Cube is een luxe overkapping die al je verwachtingen overtreft. Deze moderne buitenruimte is volledig vervaardigd uit glas, wat zorgt voor een ongehinderd uitzicht op de prachtige omgeving. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, je kunt altijd genieten van de schoonheid van de natuur om je heen zonder je zorgen te maken over de weersomstandigheden.

Alle seizoenen, alle genoegens

Wat onze cube echt luxueus maakt, is de hoogwaardige isolatie. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van je overkapping, ongeacht het weer. Regen, wind of zelfs sneeuw zullen je niet weerhouden om te ontspannen in je eigen stukje paradijs.

Luxe Cube

Jouw unieke luxe buitenverblijf

Het beste van alles is dat jouw overkapping volledig aanpasbaar is aan jouw wensen. We begrijpen dat iedereen een eigen stijl heeft, daarom bieden we verschillende afmetingen, kleuren en andere extra’s en accessoires aan. Zo kun je jouw luxueuze overkapping volledig naar jouw smaak vormgeven. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden en breid jouw overkapping uit tot een tuinkamer waar je beschermd bent tegen wind en andere weersinvloeden. Comfort gegarandeerd!

Profiteer van onze opties

Kortom, als je op zoek bent naar een luxe overkapping met modern design die comfort en stijl combineert, dan is onze cube de ideale keuze. Geniet het hele jaar door van de natuur in al haar pracht in jouw eigen luxe overkapping. Neem direct contact met ons op en deel jouw wensen met onze vakmensen.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl