Exclusieve buitenverblijven

Cube Experience biedt de meest exclusieve buitenverblijven aan waar binnen en buiten helemaal samenkomen. Wij bieden namelijk de Verasol Cube aan, een ruimte waar je de schoonheid van de natuur kunt ervaren zonder afbreuk te doen aan comfort en stijl. Jouw droom wordt werkelijkheid met deze moderne tuinkamer. Ontdek snel waarom deze glazen buitenruimte de perfecte toevoeging is aan jouw tuin!

Onze exclusieve buitenverblijven bieden jou maximaal comfort

Met de Cube verwelkom je een exclusief buitenverblijf dat alle verwachtingen overtreft. Deze luxe tuinkamer bestaat volledig uit glas, waardoor je ongehinderd uitzicht hebt op de prachtige omgeving. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, je kunt altijd genieten van de natuurlijke pracht om je heen zonder je zorgen te maken over de weersomstandigheden.

Exclusief buitenverblijf

Alle seizoenen, alle genoegens

Wat de Verasol Cube echt exclusief maakt, is de hoogwaardige isolatie. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van je buitenverblijf, ongeacht het weer. Regen, wind of zelfs sneeuw zullen je niet weerhouden om te ontspannen in je eigen stukje paradijs. Deze exclusieve tuinkamer is daarmee een unieke oplossing als het op buitenverblijven aankomt.

Jouw stijl, jouw unieke buitenverblijf

Het mooiste van alles is dat de Cube volledig aanpasbaar is aan jouw wensen. We begrijpen dat iedereen een eigen stijl heeft, daarom bieden we verschillende afmetingen, kleuren, accessoires en andere opties en extra’s aan. Zo kun je jouw exclusieve buitenverblijf naar jouw wensen vormgeven.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenruimte

Kortom, als je op zoek bent naar een exclusief buitenverblijf dat luxe, comfort en stijl combineert, dan is onze Cube de ideale keuze. Geniet het hele jaar door van de natuur in al haar pracht in jouw eigen exclusieve stukje paradijs. Maak direct een afspraak in onze showroom of neem online contact met ons op.

Moderne veranda
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl