Van veranda naar tuinkamer

Ja, dat is logisch!

Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan en volop van het voorjaar te genieten, wat de weersomstandigheden ook zijn. IN Nederland weet je het maar nooit, en daarom vind je bij Cube Experience alles voor jouw favoriete buitenruimte.

Deze lente staat ‘van veranda naar tuinkamer’ centraal. Hoe maak je van jouw overkapping een heerlijke tuinkamer, die je op elk moment kan gebruiken? Cube Experience laat je graag alle mogelijkheden zien.

Voordeel
Kies je dit voorjaar voor een veranda of tuinkamer? Tussen 3 april en 31 mei ontvang je een GRATIS een Butler bijzettafel, een waterkaraf met mooie glazen en een handdoek! Laat het buitenleven maar beginnen!

Daarom ga jij naar Cube Experience!
Wil je weten over wat voor jou de beste mogelijkheden zijn in jouw tuin of aan jouw woning? Twijfel je tussen een houten of een aluminium overkapping? Wil je jouw veranda dichtmaken met zijwanden of heb je liever een glasschuifwand rondom? Wil je weten hoe je jouw tuinkamer comfortabel kan inrichten met een duurzame loungemeubelen en een stijlvolle vuurtafel voor de gezellige momenten met vrienden en familie?

Bezoek dan de Cube Experience! Laat je inspireren en geniet van een heerlijk voorjaar.

Wat kun je verwachten bij Cube Experience?

 • Jouw kennismaking met het aanbod terrasoverkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen
  Ontdek hoe jij thuis meer uit het buitenleven kan halen.
 • Isolatietips voor energiebesparing
  Profiteer van de isolerende werking van een tuinkamer, glazen schuifwanden, screens en onderdakzonwering en bespaar op je energierekening.
 • Klaar voor het voorjaar
  Ontvang tips hoe je van de lente en de zomer heerlijk in je tuinkamer, terrasoverkapping of buitenverblijf kan verblijven.
 • De laatste trends in veranda’s, overkappingen en tuinkamers
  Laat je inspireren door innovatie op het gebied van veranda’s, tuinkamers en andere buitenverblijven.
 • Stylingtips
  Volop inspiratie hoe je van jouw veranda of tuinkamer een gezellige plek maakt met comfortabele accessoires zoals vloerkleden, fleecedekens en andere mooie items.
 • OrangeVie
  De mooiste meubels en accessoires voor jouw overkapping of tuinkamer om op elk moment te genieten, afgestemd op jouw smaak en wensen.


Bekijk hier onze folder, laat je inspireren en geniet van een heerlijk voorjaar. 

Bekijk de folderNaar de webshop

Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl