Verasol aluminium overkapping

Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle aluminium overkapping? Ga dan voor de Verasol overkapping van Cube Experience! Met deze overkapping til je je leefomgeving naar een ander niveau, want met deze kubistische en moderne overkapping heb je namelijk een echte eye-catcher in je tuin.

Wat is een Verasol overkapping?

Een Verasol aluminium overkapping is een veranda die exclusief is ontwikkeld door Verasol en heeft dankzij zijn kubistische design de naam ‘Cube’ gekregen. De cube onderscheidt zich van andere overkappingen dankzij zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Hierdoor heeft de overkapping een unieke, stijlvolle en strakke uitstraling en is de Cube een uitstekende investering voor nu en in de toekomst. Een Cube overkapping van Verasol betekent licht en uitzicht. Het dak van de Cube bestaat namelijk uit helder veiligheidsglas en door de verstevigde goot zijn extra palen niet nodig. Hierdoor is er een overvloed aan licht en behoud je volledig doorzicht op je tuin met dit strakke, stijlvolle en unieke design.

Verasol aluminium overkapping samenstellen

Met een Cube kun je alle kanten op dankzij de verschillende opties. Je kunt je Verasol overkapping namelijk helemaal zelf samenstellen en hierbij kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen tussen twee moderne kleuren, witte structuurlak of antraciete structuurlak, en kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Daarnaast kun je kiezen voor een overkapping aan huis of een vrijstaande veranda. Meer weten over het samenstellen van je Cube overkapping? Neem dan hier een kijkje.

Aluminium overkapping met glazen schuifwanden

Als u het gehele jaar door uit de regen en de kou wilt zitten in uw overkapping, dan biedt een glazen schuifwand de oplossing. Hiermee creƫert u een extra leefruimte aan huis. U kunt de glazen schuifwanden zelf openen wanneer het warm en zonnig is en dicht doen wanneer het regent en koud is. Door het gemak waarmee u deze glazen schuifwanden in uw aluminium overkapping kan verzetten, kunt u het gehele jaar comfortabel genieten van het buitenleven.

Aluminium overkapping op maat

Keuze gemaakt? Dan komen wij jouw ontwerp altijd gratis inmeten bij jou op locatie. Zo kunnen we je verzekeren dat de aluminium overkapping volledig naar wens en op maat geproduceerd wordt. Daarnaast kunnen we op deze manier ook goed zien of we tijdens de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

Een Verasol aluminium overkapping van Cube Experience by Tuinmani

Cube Experience is dealer van de Verasol aluminium overkappingen. Bij ons kun je deze eenvoudig zelf ontwerpen en samenstellen. Advies nodig? Ook dan helpen we graag verder. Vul het formulier in, bel ons op 055-7200155 of mail naar apeldoorn@tuinmani.nl.

Aluminium overkapping
De cube in het kort:
  • Robuust design - Geen zichtbare dakhelling
  • Altijd op 2 palen - Extra stevige constructie
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Diverse opties & accessoires
  • Levertijd: 3 tot 4 weken
  • Incl. 10 jaar garantie
  • Incl. inmeetservice en maatwerk
Verkrijgbaar vanaf

6.399.-

Mijn cube samenstellen
Inspiratie opdoen?
Contact opnemen

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen?
055-7200155

of mailen?
apeldoorn@tuinmani.nl